Het is een ware nachtmerrie voor voetgangers om zich over de trottoirs van de Second Road in Pattaya te begeven

PATTAYA:- De levendige sfeer van Pattaya’s Second Road wordt overschaduwd door alarmerende zorgen over de veiligheid van voetgangers, aangezien de lokale bevolking en toeristen te kampen hebben met gevaarlijke trottoirs. 

De trottoirs, ontsierd door lukraak geparkeerde auto’s, kuilen en oneffen straatstenen, is uiterst gevaarlijk voor voetgangers. De situatie wordt nog verergerd door reclameborden en naderende voertuigen, die het toch al smalle trottoir nog smaller maken.

Het noordelijke deel van het trottoir van Second Road blijkt bijzonder problematisch, met baht-bussen, motorfietsen en auto’s die de chaos vergroten en weinig ruimte overlaten voor voetgangers. Het navigeren over illegaal geblokkeerde trottoirs is voor voetgangers een dagelijkse uitdaging geworden, wat zowel de veiligheid als het comfort schaadt.

Omdat de populariteit van Pattaya een gevarieerde toestroom van toeristen blijft aantrekken, is dringend actie nodig om deze escalerende problemen aan te pakken en voetgangerspaden te vernieuwen. 

De autoriteiten staan ​​onder toezicht om onmiddellijke maatregelen te nemen om een ​​veiligere en aangenamere ervaring te garanderen voor iedereen die zich te voet door de drukke straten van Pattaya beweegt.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!