Bewoners van Koh Larn voor de kust van Pattaya in euforie over de in oude glorie herstelde loopbrug

PATTAYA:- De loopbrug bij Samae Beach Seaside op het eiland Koh Larn is in zijn oude glorie hersteld, tot grote vreugde van eilandbewoners en toeristen. Het cirkelvormige ontwerp van de loopbrug past zich aan het landschap aan en creëert een esthetiek die harmonieert met de natuurlijke omgeving. De loopbrug is geschilderd in groentinten die de kleuren van het gebladerte op de achtergrond weerspiegelen.

Deze “innovatieve” aanpak zorgt ervoor dat de loopbrug niet alleen dient als een functionele structuur, maar ook een visueel genot is en opgaat in het weelderige groen van het eiland. Elke tint groen komt overeen met de tinten van de aangrenzende bomen, waardoor een schilderachtige mix ontstaat die het oog boeit. Volgens de eilandbewoners is de kenmerkende groene kleur van de steiger een gedenkwaardig herkenningspunt dat bijdraagt ​​aan de algehele charme van het eiland en de locatie aangeeft voor binnenkomende boten.

De toeristische attracties van het eiland omvatten een verscheidenheid aan brugontwerpen, waaronder witte bruggen bij Sangwan Beach en bruine cementbruggen bij Haad Thian Beach. 

Het unieke karakter van de Samae Beach Seaside loopbrug werd benadrukt door bewoners die hun tevredenheid uitten over de transformatie. De restauratie van de steiger is een bewijs van de inzet van het eiland om de natuurlijke schoonheid te behouden en tegelijkertijd de veiligheid van bezoekers te garanderen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!