Vliegtuigpassagiers gewaarschuwd om niet meer dan 30 gezichtsmaskers mee te nemen aan boord van overzeese vluchten

SAMUT PRAKAN:- Vliegtuigpassagiers, zowel Thaise als buitenlandse die naar het buitenland reizen is geadviseerd niet meer dan 30 gezichtsmaskers mee te nemen, omdat het een gecontroleerd product is in Thailand en overtreders kunnen worden geconfronteerd met tot vijf jaar gevangenisstraf en/of een boete van maximaal 100.000 baht bij veroordeling,  volgens de Suvarnabhumi International Airport.

De luchthaven heeft gisteren op haar Facebook-pagina aangekondigd dat voor iedereen die meer dan 30 gezichtsmaskers wil meenemen, maar niet meer dan 50, een certificeringsbrief van een arts dienen te kunnen tonen.

Het advies van de luchthaven volgt op een aankondiging van het Centraal Comité voor de prijzen van goederen en diensten, gedateerd 25 januari, met een lijst van gezichtsmaskers, polypropyleen (dat wordt gebruikt bij de productie van gezichtsmaskers), kippen en kippenvlees, alcoholhoudende ontsmettingsmiddelen en recyclingpapier  als gecontroleerde producten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS world
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Thai PBS world

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!