42-jarige vrachtwagenchauffeur ernstig gewond na aanrijding met geparkeerde vrachtwagen met aanhanger in Pattaya

PATTAYA:- Eerder deze week is een 42-jarige vrachtwagenchauffeur is ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig in aanvaring kwam met een geparkeerde vrachtwagen voor een tankstation in het district Banglamung.

De hulpdiensten werden naar de Krating Lai – Rayong in het Pong-subdistrict gedirigeerd. Ze kwamen ter plaatse en troffen twee beschadigde vrachtwagens aan op de weg.

Een van de vrachtwagenchauffeurs, khun Somjai Salapa, 42, zat vast in de cabine van zijn voertuig. Het duurde ongeveer tien minuten om hem te bevrijden en hij werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De tweede vrachtwagenchauffeur, waarvan de identiteit niet bekend was, bleef ongedeerd.

Getuigen vertelden reddingswerkers dat een vrachtwagenchauffeur aan de kant van de weg stond geparkeerd voordat de andere vrachtwagen met aanhanger tegen de geparkeerde vrachtwagen met aanhanger botste. Het was niet meteen duidelijk of er goede waarschuwingslichten waren met betrekking tot de geparkeerde vrachtwagen.

De politie zet haar onderzoek voort, inclusief het beoordelen van camerabeelden bij een tankstation in de buurt, voor verdere juridische stappen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Job Jirasak 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!