Vliegmaatschappij Eva Air hervat de passagiersvluchten van Schiphol naar Bangkok en Taipei

SCHIPHOL:- Vliegmaatschappij EVA Air vliegt vanaf 2 juli weer van Schiphol naar Bangkok en Taipei.  Tijdens de coronacrisis bleef de Taiwanese luchtvaartmaatschappij actief met vrachtvluchten, maar nu mogen er ook weer passagiers mee aan boord.

Er vinden binnenkort drie vluchten per week plaats, uitgevoerd door een Boeing 777-300ER.  In het winterseizoen EVA Air een Boeing 787-10 Dreamliner in, zoseizoen meldt een vertegenwoordiger van EVA Air aan deze site.

Op dit moment is het voor toeristen nog niet om Taiwan te bezoeken, zo meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken.  Op het eiland infectie een opleving van het aantal plaatsen.  Overstappen kan wel, mits er met dezelfde luchtvaartmaatschappij wordt door gevlogen en de overstap binnen acht uur consumptie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Eva Air
Content: Klaas-jan van Woerkom
Bron: zakenreisnieuws.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!