Vissersboot kapseist in de ruwe zee in provincie Rayong, 7 mensen konden worden gered terwijl één nog steeds wordt vermist

RAYONG:- Een vissersboot is gistermorgen in ruwe zee in de provincie Rayong gekapseisd waarbij zeven bemanningsleden in zee vielen, maar later konden worden gered, terwijl de 56-jarige kapitein vermist bleef.

De Thaise marine en reddingsdiensten van Rayong hebben de zeven bemanningsleden van een vissersboot, Saeng Prateep 00, kunnen redden, die kapseisde in een door golven geteisterde zee voor de kust van Koh Chan in het district Mueang in de provincie Rayong.

De zeven uitgeputte bemanningsleden werden gered na 2 uur op drift te zijn geweest in het ruwe water.  Een zoekactie naar de vermiste kapitein heeft nog geen resultaat opgeleverd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon Online
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Matichon Online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!