Vijf personen komen op een spoorwegovergang door een aan denderende trein in het noorden van Thailand om het leven

PHICHIT:- Gisteren kwamen er vijf mensen om het leven en twee anderen zwaar gewond toen hun pick-up gisteravond  door een trein in noordelijke richting op een spoorwegovergang in het hoofddistrict werd aangereden.

De crash vond rond 18.15 uur plaats in het dorp Moo 1 in Tambon Pak Thang in het hoofddistrict. De politie zei dat passagierstrein 201 van Bangkok naar Phitsanulok rond 18.00 uur de onbeveiligde spoorwegovergang naderde.

Een vierdeurs pick-up met het kenteken uit Phitchit reed over het spoor in de richting van de trein. De machinist kon niet tijdig stoppen of vertragen om een ​​botsing met het voertuig te voorkomen.

Door de impact van de crash werd de pick-up ongeveer 30 meter voorbij de spoorwegovergang opzij gelanceerd. Alle passagiers van de pick-up werden uit het voertuig geslingerd. Drie vrouwen stierven ter plekke en nog twee mensen stierven later in het ziekenhuis van Phichit. Twee anderen raakten ernstig gewond.

De politie verklaarde dat de 40-jarige  pick-up chauffeur, Khun Pratya Khongthat, familieleden, vrouwen en een meisje meenam naar een begrafenis in Wat Ratchangkhwan in Tambon Pak Thang, op ongeveer een kilometer van de plaats van het ongeval.

De doden waren vier vrouwen en een 14-jarig meisje. De bestuurder heeft het overleefd.

Het politieonderzoek wordt voortgezet

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!