Vijf hoge politieagenten in de Isaan onmiddellijk overgeplaatst nadat ze naar verluidt een illegaal gok-hol in Chaiyaphum hadden genegeerd

CHAIYAPHUM:- Vijf hoge politiebeambten van het politiebureau van het hoofddistrict Chaiyaphum zijn met  onmiddellijkovergeplaatst en zullen disciplinair worden onderzocht nadat ze naar verluidt een illegaal gok-hol in hun gebied hadden toegestaan, activiteiten te ontplooien.

Dit volgde op een inval in een commercieel gebouw aan de Nornsathorn-markt in het hoofddistrict nadat de gouverneur van Chaiyaphum, khun Kraisorn Kongchalard speciale militaire speciale troepen had ingezet. De gouverneur kreeg een tip van een bezorgde burger dat er een gemelde grootschalige gokinrichting in het gebouw aanwezig was.

Ongeveer 11 vermeende gokkers werden  tijdens het spelen van het kaartspel Dragon-Tiger in de kraag gegrepen. Er werd ook een grote hoeveelheid contant geld en gokapparatuur gevonden en in beslag genomen.

Kolonel Somprasong Yenthum, de commandant van Provinciale Politie Regio 3, daarna een dringend bevel uitgevaardigd om vijf officieren van het politiebureau van Mueang Chaiyaphum, waaronder de directeur, adjunct-directeur en aanverwante inspecteurs, onmiddellijk over te plaatsen naar tot nader order werkzaamheden verrichten bij de Provinciale Politie Regio 3.

Het bevel vermeldde ook de dringende instelling van een examentuchtcommissie om te onderzoeken of de agenten betrokken waren en de illegale vestiging opzettelijk verwaarloosden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Bangkok Times
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: The Bangkok Times

Eén gedachte over “Vijf hoge politieagenten in de Isaan onmiddellijk overgeplaatst nadat ze naar verluidt een illegaal gok-hol in Chaiyaphum hadden genegeerd”

  1. Over geplaatst worden
    Dat betekent dat ze op eem andere plaats hun criminelen praktijken kunnen voort zetten.
    Dit heb ik in het verleden vaker gehoord.

    Ook met politie functionarissen uit pattaya!! 😡

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!