Politie Pattaya heeft weer controleposten in de Walking Street opgezet en vraagt ​​toezichthouders om uit te kijken voor ongepaste incidenten

PATTAYA:- De politie van Pattaya heeft de beruchte Walking Street uitgekamd en controleposten opgezet en heeft toezichthouders aangesteld en hen gevraagd om waakzaam te zijn en ongepaste incidenten eerder deze week aan hen te melden voor onmiddellijke reactie.

Naar verluidt werden afgelopen weekend massa’s toeristen in Pattaya gezien nadat het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, veel beperkingen had versoepeld, waaronder het verlengen van de verkooptijd van alcohol tot middernacht, het verminderen van quarantainedagen, het toestaan ​​van bepaalde soorten bijeenkomsten en het stopzetten van de Test en Go-programma.

Als reactie op de versoepelingen ging  politiekolonel Pitchaya Khewplueng naar Walking Street, naar verluidt een van de drukste toeristische plekken, om controleposten op te zetten om ongepaste incidenten te voorkomen en om persoonlijk woordje met de bewakers te maken. Pitchaya vroeg hen waakzaam te zijn en eventuele noodsituaties aan de politie te melden voor een onmiddellijke reactie, zodat bezoekers van Walking Street zich veilig zouden voelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!