Vijf gestolen motorfietsen in de bossen in de buurt van de kustplaats Pattaya teruggevonden

PATTAYA:- Er zijn in de bossen in de omgeving van Pattaya vijf gestolen motorfietsen gevonden, de motoren lagen verdekt onder het struikgewas. De plaatselijke bewoners denken dat de voertuigen door een grote motordiefbende naar buurlanden zouden worden gesmokkeld.

De motorfietsen van het Honda Wave 110-model werden diep in een bos in het Takhian Tia-subdistrict van het Banglamung gevonden. Het motorfietsen werden ontdekt door een dorpshoofd, die later foto’s van de motorfietsen op sociale media deelde en er bij de rechtmatige eigenaren op aandrong om ze op te halen bij het politiebureau van Banglamung.

Het plv. dorpshoofd dhr. Waew Innet vertelde tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter dat het stuur van elke motor kapot was, de zittingen waren gestript en dat de voertuigen geen kentekenplaten hadden.

De motorfietsen waren ongetwijfeld gestolen eigendommen en zouden daar verstopt kunnen zijn in afwachting om naar de buurlanden van Thailand te worden gesmokkeld, zo vertelde khun Waew tegen Jelle.

Een andere getuige, khun Sompron, vertelde tegen dat hij een paar dagen eerder rond 10 uur een pick-up door het bos had zien rijden. De pick-up vervoerde 2-3 motoren op zijn laadbak. Het voertuig verliet direct het gebied nadat het de bewoners had opgemerkt. Helaas heeft niemand het kenteken van de pick-up gezien.

Volgens kolonel Nawin Sinthurat, hoofd van de recherche op het politiebureau van Banglamung, de motoren werden voornamelijk gestolen op het industrieterrein Laem Chabang, ongeveer 20 kilometer verwijderd van het bos.

Op dit moment voeren de rechercheurs ter plaatse onderzoek uit en bekijken ze beelden van bewakingscamera’s om de verdachten te identificeren, die volgens de politie vermoedelijk een grote motordiefstalbende zijn.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!