Viggo Mortensen en Colin Farrell in film over de reddingsactie Thaise grotten

~DE TEL KWIJT ZIJN~
(Niet meer weten hoeveel)

LOS ANGELES:- Viggo Mortensen, Colin Farrell en Joel Edgerton hebben getekend voor de hoofdrollen in de grote dramafilm Thirteen Lives van regisseur Ron Howard.  

De film is een productie van MGM, Universal Pictures International, BRON Creative, Imagine Entertainment, Storyteller Productions en Magnolia Mae.

De film, die wordt opgenomen in Australie en Thailand vanaf later deze maand, gaat over de reddingsactie in Thailand waarbij twaalf jochies en hun voetbalcoach gered moesten worden uit een onder water gelopen grottencomplex in Thailand in 2018.

Een grootschalige reddingsactie
Families, de Thaise regering en vrijwilligers van over de hele wereld kwamen samen om iedereen uit het Tham Luang Nang Niet grottencomplex in de Chiang Rai provincie te rood.  Achttien dagen lang was deze wereldwijde wereldwijd in het nieuws.  Uiteindelijk werden alle jongens en hun coach gered voordat de grotten volledig onder water stond.

Mortensen en Farrell spelen de doorgewinterde Britse grottenduikers Richard Stanton en John Volanthen en Edgerton zijn te zien als de Australische anesthesist en tevens grottenduiker Dr. Richard Harris.  Andere castleden zijn Tom Bateman, Paul Gleeson en Lewis Fitz-Gerald.

Het is nog onbekend wanneer we de film, die exclusief voor Apple wordt gemaakt, kunnen verwachten.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: filmtotaal.nl
Content: Olleke Bolleke in Amerika 
Bron: filmtotaal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!