Vierde dosis Covid19 medicijn voor medisch personeel en bepaalde patiënten in de pijplijn van Thailand

BANGKOK:- Een subcommissie voor immunisatie van het Department of Disease Control (DDC) heeft aanvankelijk de vierde dosis Covid-19-vaccin goedgekeurd voor medisch en volksgezondheidspersoneel, eerstelijns gezondheidspersoneel, patiënten met chronische ziekten en degenen die immunosuppressiva gebruiken, zo maakte Dr. Opas Karnkawinpong, zijnde de directeur-generaal van het DDC bekend.

De vierde dosis zal drie maanden na de derde injectie worden toegediend.

Bijvoorbeeld, degenen die Sinovac als hun eerste en tweede dosis kregen, en AstraZeneca als derde, zullen waarschijnlijk AstraZeneca of Pfizer als vierde injectie krijgen, zei Dr. Opas.

Er zal een resolutie worden opgesteld en gepresenteerd aan het National Commitable Disease Committee tijdens een vergadering met de minister van Volksgezondheid op 24 december.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!