7 overheidsinstanties in Thailand hebben hun nieuwjaarsgeschenken voor mensen klaar

BANGKOK:- Zeven overheidsinstanties zullen tegen heg einde van het jaar hun campagnes en activiteiten uitrollen als nieuwjaarsgeschenken voor mensen, zo verklapte de  plv. regeringswoordvoerster, Khun Traisulee Traisoranakul.

“Tijdens de nieuwjaarsvakantie zal het Ministerie van Defensie manschappen inzetten om bij meer dan 500 controleposten in het hele land om hulp te bieden aan mensen die hun familie in het binnenland bezoeken”, zei ze.  “Bovendien zal het ministerie de veiligheid aan de grens en andere strategische locaties verhogen om de veiligheid van mensen tijdens de vakantie te waarborgen.”

Ondertussen zal het ministerie van Energie de prijs van dieselbrandstof tot 31 maart vaststellen op niet meer dan 30 baht per liter om automobilisten te vergemakkelijken.  Het zal ook 10.000 kortingsbonnen van 500 baht uitdelen voor de aankoop van energiezuinige apparaten en 28.000 halve kortingsbonnen voor de aankoop van OTOP-producten.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken zal zijn campagne onder overheidspandjeshuizen voortzetten door tijdens de Covid19 situatie een kortingstarief aan te bieden terwijl mensen die nieuwe water- en elektriciteitsmeters aanvragen ook een speciale korting krijgen.

Het Ministerie van Cultuur is van plan om op verschillende landelijke locaties culturele en religieuze ceremonies te organiseren om kunst, de lokale keuken en cultureel toerisme te promoten, zoals het boeddhistische nieuwjaarsevenement en gratis uitstapjes naar historische bezienswaardigheden.

Het ministerie van Industrie zal afzien van de vergoedingen voor verschillende transacties om ondernemers te helpen hun operationele kosten te verlagen.

Het Bureau van de Commissie voor Ontwikkeling van de Publieke Sector zal een catalogus verstrekken van 325 overheidsdiensten die via elektronische kanalen worden aangeboden, terwijl mensen gemakkelijk de QR-codes kunnen scannen of op de verstrekte links kunnen klikken om de diensten te ontvangen.

 “Ten slotte heeft het Nationaal bureau voor landbeleid beloofd om vóór september 2022 meer dan 400.000 rai land toe te wijzen aan boeren in het hele land met behulp van ariel-beeldvorming om het eigendom en de geschiedenis van het landgebruik te bevestigen”, zei Traisulee.  “Sinds de start van de campagne in oktober hebben meer dan 10.000 dorpelingen de grond gekregen die ze voor landbouwdoeleinden mogen gebruiken.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Eén gedachte over “7 overheidsinstanties in Thailand hebben hun nieuwjaarsgeschenken voor mensen klaar”

  1. Mijn nieuwjaars geschenken gaan naar de vuilnismannen die tot hun enkels in de vuilnis staan op een open vrachtauto.
    Geef ieder jaar een cake en envelop met in houd aan 3 vuilnismannen hun werk kan ik waarderen en uit dit op deze manier. Wat doen jullie ieder jaar ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!