Vier verdachten hebben een kogelregen op een Harley-Davidson winkel in Pattaya afgevuurd

PATTAYA:- De politie is op zoek naar vier verdachten die naar verluidt het vuur openden met meer dan 10 schoten op een motorwinkel van Harley-Davidson in Pattaya voordat ze op hun motor het hazepad namen.

De politie van Nongprue werd gisterochtend om 04:00 uur op de hoogte gebracht van het incident, bij het AAS Harley-Davidson filiaal in Nongprue.  

In de etalageruiten werden elf kogelgaten gevonden.  Negen patronen en een kogel werden op de grond voor de winkel gevonden.  Er werden geen gewonden gemeld.

De 45-jarige bewaker, Khun Arnon Pinpetch, vertelde tegen de politie van Nongprue: “Ik was bij de kluis bij de winkel.  Een verdachte met een volledige motorhelm kwam direct op mij aflopen en schreeuwde hardop in het Thais, dat ik op de grond moest gaan liggen, en nam mijn mobiele telefoon af, waarna het vuur op de motorwinkel opende. 

In totaal waren er vier verdachten.  De vier verdachten reden later weg op twee ‘zware motoren’.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya News 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!