Vier toeristen gewond geraakt nadat een houten brug in Phattalung instortte

PHATTALUNG:- Vier Thaise toeristen zijn in een rijstveld gevallen nadat de houten brug bij de Phatthalung Coffee Shop in het hoofddistrict van Phattalung instortte. De toeristen hebben lichte verwondingen opgelopen en zijn met gezwinde spoed naar het ziekenhuis van Phattalung-gebracht voor behandeling.

De politie heeft de brug onderzocht en ontdekte dat een deel van de brug instort was omdat ze oud en vermolmd was, terwijl getuigen naar verluidt aan politie vertelden dat er ongeveer 12 toeristen op de brug stonden voordat het incident plaatsvond, en vermoedden dat de overbelasting de brug heeft doen instortten.

De houten brug voor de coffeeshop is één van de beroemde toeristische attracties van Phattalung, omdat het een prachtig uitzicht biedt op het groene rijstveld met de Oke Thalu-berg als achtergrond.  

De eigenaar van de coffeeshop zou naar verluidt dat de medische rekeningen van de gewonden betalen en de brug zo snel mogelijk laten repareren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!