Vier Thaise gelukkigen moeten de hoofdprijs van 36 miljoen baht in de online loterijtrekking van 1 juli delen

BANGKOK:- Een hoofdprijs van 36 miljoen baht moet worden  verdeeld onder vier mensen die zes loten online hadden gekocht, aldus het Staatsloterij kantoor, het GLO in de Thaise hoofdstad Bangkok weten.

 De bestuursvoorzitter van het GLO, Khun Lawaron Saengsanit vertelde in het afgelopen weekend dat de loterijtrekking van vrijdag soepel was verlopen.  Van de vier mensen had er één drie kaartjes gekocht en 18 miljoen baht gewonnen, terwijl de andere drie winnaars elk één kaartje hadden gekocht, waarvoor ze elk 6 miljoen baht opkregen.

De directeur-generaal van GLO, luitenant-kolonel Nhun Sansanakom, zei dat de winnaars op de trekkingsdatum om 18:00 uur via de “Paotang” -applicatie op de hoogte worden gebracht.  

Hij zei dat er twee manieren zijn om de winst te ontvangen, namelijk:

  1. Geld kan binnen 12 uur worden overgemaakt naar de Krungthai-bankrekening die is gekoppeld aan de Paotang-app.  Van de winst wordt 1 procent afgetrokken voor transferkosten en nog eens 0,5 procent voor zegelrecht.
  2. Degenen die hun winst persoonlijk willen ophalen op het GLO-kantoor in Nonthaburi, moeten een afspraak maken.  Via deze methode hoeven ze slechts 0,5 procent zegelrecht van de prijs te betalen.

Loterijwinnaars hebben 15 dagen om te beslissen hoe ze betaald willen worden.  Na 15 dagen is de enige manier om de winst te krijgen, ze op te halen bij het GLO-kantoor.  De geldprijs wordt slechts twee jaar vastgehouden voor de winnaar, waarna deze verbeurd moet worden verklaard.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!