Een Thaise man uit Nonthaburi won de loterij en viel toen in een afvoerput zijn dood tegemoet 

NONTHABURI:- We hebben allemaal wel eens dagen met ups en downs gehad, maar waarschijnlijk niet zozeer als een Nonthaburi-man die de loterij won en vervolgens een dodelijk ongeluk kreeg.  De 56-jarige man koos het nummer 417 en merkte dat hij een winnend lot in handen had.  Hij ging in euforie gelijk naar buiten om het te vieren met een drankje met zijn vrienden, maar kwam nooit meer thuis.

De oudere zus van de man zei dat zij zich zorgen maakte toen hij niet thuis kwam.  De man was met een kleine groep van 5 mensen op pad geweest om een ​​paar uur te drinken om zijn loterijwinst te vieren.  Rond 19.00 uur begon het hard te regenen en na nog een uur drinken besloot de man dat het tijd was om naar huis te gaan.

Al zijn vrienden gingen ervan uit dat hij veilig thuis was en waren verrast toen zijn zus uren later hen vertelde op zoek naar hem te zijn. Ze zei dat ze zich zorgen begon te maken nadat het laat was geworden en ze niets nog van haar broer had gehoord.  De andere mensen die bij hem waren gekomen om een ​​feest te vieren, vertelden haar dat de winnaar van de loterij uren eerder was vertrokken.

Er volgde een zoektocht naar de vermiste man langs de overstroomde weg.  Uiteindelijk vond iemand een teenslipper die naast een afvoerput was achtergelaten en ontdekte het lichaam van de 56-jarige loterijwinnaar dat in de put lag.

Tegen de tijd dat de politie arriveerde met een reddingsdienst, had een vriend het levenloze lichaam van de ongelukkige man al uit de put gehaald.  Agenten deden onderzoek en zeiden dat, hoewel er geen teken van kwaad opzet was, de politie voor de zekerheid een autopsie zal uitvoeren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: 77Kaoded  
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: 77Kaoded

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!