Vier rangers gewond bij bomexplosie in Zuid Thailand

NARATHIWAT:- Afgelopen zaterdag tegen begin van de avond zijn vier rangers gewond geraakt bij een bomexplosie in het district Si Sakhon, aldus de politie.

Het incident vond plaats rond 18.20 uur toen acht rangers van Ranger Company 4912 in twee pick-ups op weg terug naar hun basis reden na het bijwonen van een sportevenement in Ban Tamong, het Moo 2-dorp in Tambon Choeng Khiri.

Tussen de dorpen Kadi en Laweng werd op afstand een bom geactiveerd die op de weg was geplaatst.

Luitenant Supap Maneechai, 35, de compagniescommandant, liep een diepe snee in zijn rechterbeen op.  Drie andere vrijwillige rangers – Nat Khongin, 35, Kamol Achasong, 29 en Pitsanu Paenkaew, 36 – liepen lichte verwondingen op.  Ze werden opgenomen in het Si Sakhon-ziekenhuis.

Er was een onderzoek gaande naar het incident, dat aanvankelijk werd beschouwd als een terroristische daad van zuidelijke opstandelingen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke

Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Abdullah Benjakat
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!