Somtam-verkoopster in Pattaya dood gereden terwijl haar man ernstig gewond in het ziekenhuis belandt.

PATTAYA:- Een Somtam-verkoopster werd op slag gedood terwijl haar man ernstig gewond raakte nadat hij in gisteren in vroege ochtenduren betrokken raakte bij een aanrijding door een personenauto.

De stadspolitie arriveerde om 3:00 uur ter plaatse na melding van het verkeersongeval. Bij aankomst werd op de weg een verkoop saleng ontdekt. De ingrediënten voor de verkoop van Somtam lagen verspreid over de weg.

Een Thaise man, de echtgenoot van de omgekomen vrouw, werd in ernstige toestand aangetroffen met meerdere verwondingen en werd met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. De Somtam verkoopster, wiens naam later werd onthuld als dat van khun Supawadee Kaewlan, werd ter plaatse dood aangetroffen.

Volgens getuigen was de andere partij een personenauto die met hoge snelheid extreem heen en weer slingerde voordat hij tegen de somtam kraam botste. De bestuurder stapte naar verluidt uit de auto om de gewonden even te zien voordat hij snel weer in hun voertuig sprong en weg sjeesde.

De politie van Pattaya verzamelt bewijsmateriaal en controleerde de camerabeelden ter plaatse opnieuw om de bestuurder van het voertuig op te sporen voor verdere juridische procedures.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!