Overleden Amerikaanse man in appartement Pattaya met plastic zak over hoofd door de politie aangetroffen 

PATTAYA:- Gisteravond  werd een tachtigjarige Amerikaanse man  overleden aangetroffen in een flat in Pattaya met een zak over zijn hoofd, de politie van Pattaya doet onderzoek.

Volgens Kolonel Puttharak Sonkhamhan, hoofdcommissaris van het politiebureau van Pattaya, werd de man om 18:30 uur in zijn appartement in Soi 27 in het centrum van Pattaya aangetroffen.

De overledene, wiens naam is ingehouden in afwachting van contact met de ambassade en familie, werd gevonden door een 41-jarige medewerkster van een condominium, khun Mam Worawut, die hem kwam controleren.

Volgens Khun  Worawut was de overledene de laatste tijd niet gezien, wat ongebruikelijk voor hem was en reageerde hij niet op kloppen op zijn deur of voortdurende telefoontjes. Ze kwam de kamer binnen uit bezorgdheid voor zijn gezondheid en vond hem overleden met een plastic zak over zijn hoofd.

Kolonel Puttharak verklaarde dat de kluis in de kamer open was, maar dat er niets leek te zijn verstoord en dat er geen tekenen waren van een fysieke woordenwisseling. De politie van Pattaya zal camerabeelden bekijken om te zien of iemand anders de kamer was binnengekomen of verlaten voor het overlijden van het slachtoffer.

Op dit moment neigt de politie van Pattaya echter naar de dood door zelfmoord als de vermoedelijke doodsoorzaak te noemen maar dat is nog niet definitief gebleken

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke zal verdere updates geven wanneer en als deze door relevante autoriteiten worden verstrekt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!