Vier hoge politieambtenaren van Phuket zetten zich in om een bekeuring van 500 baht aan een Thaise vrouw te overhandigen wegens spookrijden

PHUKET:- In Phuket maakt de politie er nog werk van, nadat ze hebben bevestigd  dat ze een vrouw een boete van 500 baht hebben opgelegd omdat ze op een secundaire weg bij het drukke kruispunt dat naar de Phuket Rajabhat Universiteit  leidt tegen het verkeer inreed.

De bevestiging kwam in een verklaring  werd uitgegeven als reactie op een online bericht waarin de auto, een Ford Everest, gisteren (25 augustus) net na 10.00 uur door het verkeer op de secundaire weg naar de universiteit trok.

De smalle straat heeft twee rijstroken, waardoor verkeer in beide richtingen mogelijk is.  De Ford Everest stond aan de verkeerde kant van de weg en reed het drukke kruispunt op.  Auto’s die de kleine straat van Thepkrasattri Rd binnenreden, kwamen frontaal voor de Ford Everest te staan.

De politieverklaring noemde niet minder dan vier hoge politiefunctionarissen, waaronder de politiechef van Phuket, kolonel Sarawut Chuprasit, die betrokken waren bij de zoektocht naar de dader, een vrouw die door de politie alleen als “khun B.” werd genoemd.

Khun B, die in Ratsada woont, meldde zich net voor 16.00 uur op het politiebureau van Phuket City, aldus de verklaring.

 Ze kreeg een boete van 500 baht voor de overtreding, aldus de verklaring. De vrouw verontschuldigde zich voor het incident en zei dat ze zich voortaan strikt aan de verkeersregels zal houden, aldus de verklaring.

De vrouw kon een geldig rijbewijs overleggen, maar wist niet dat de straat één eenrichtingsstraat was omdat ze er “zelden” gebruik van maakt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: City police Phuket
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Phuket News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!