Vice premier Prawit “opvallend” rustig op de eerste dag als waarnemend voor premier Prayut Chan-O-Cha van Thailand

BANGKOK:- Vice-premier Prawit Wongsuwon liep deze vrijdagochtend op zijn eerste dag als interim-premier het gouvernementsgebouw binnen, en weigerde de vragen van verslaggevers te beantwoorden. 

In het gouvernementsgebouw de vice-premier alleen maar één beetje glimlachen toen verslaggevers hem vroegen hoe hij zich voelde op zijn eerste werkdag. Hij antwoordde niet toen hem werd gevraagd of hij vertrouwen had in de rol. 

Hij zou ook niet zeggen of hij met generaal Prayut Chan-o-cha had gesproken sinds het Grondwettelijk Hof hem gisteren had geschorst in afwachting van zijn uitspraak over de ambtstermijn van de premier. 

Om 9.30 uur ontving generaal Prawit Fadillah Yusof, de hoogste minister van infrastructuurontwikkeling van Maleisië. Om 10.30 uur zat hij een videoconferentie voor van het National Water Commando.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “Vice premier Prawit “opvallend” rustig op de eerste dag als waarnemend voor premier Prayut Chan-O-Cha van Thailand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!