Er is méér stormachtig weer op weg naar het midden en oosten van Thailand 

THAILAND:- Dit weekend komt er meer stormachtig weer naar Centraal- en Oost-Thailand, wat volgens het Thais meteorologisch instituut tot 31 augustus zou kunnen duren. Er worden onweersbuien en verspreidde zware tot zeer zware regenval in verschillende provincies verwacht waaronder, Nakhon Nayok, Prachinburi, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chonburi (Pattaya), Rayong  , Chantaburi en Trat.

Er wordt een zuidwestelijke wind met 15-30 snelheid van kilometer per uur verwacht, terwijl de minimumtemperatuur zullen naar verwachting 23 tot 28° Celsius zijn, met maximumtemperaturen in de orde van 29 tot 35° Celsius.

De moesson blijft in het hele land chaos veroorzaken, onderwijl heeft te departement ter voorkoming van rampen laten weten dat de overstromingen in 28 provincies in het land tot nu toe het leven van drie mensen heeft gekost en dat er 14.657 huishoudens zijn. getroffen.

Deze week is er een waterval en zijn er twee nationale parken in de provincie Nakhon Nayok in het midden van Thailand door plotselinge overstromingen verwoest. Overstromingen verzwolgen winkels en huizen onder een brug, en ook een stuk snelweg van een kilometer stond onder water.  

In het Wang Takrai-park in het district Sarika steeg het waterpeil tot tussen de 50 centimeter en 1 meter, een niveau dat in jaren niet meer is gezien.  Een grote hoeveelheid roodbruin water stroomde naar beneden in de Nang Rong-waterval het Khao Yai National Park in.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: the Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!