Vier gewapende mannen in Chaiyaphum overvallen midden in de nacht een rijke Franse man en zijn Thaise vrouw

CHAIYAPHUM:- Het Thaise ‘Thai Rath’ deed verslag van een overval door vier gewapende mannen die het huis van een rijke Franse man met een Thaise vrouw in het subdistrict Nong Chim in Chaiyaphum, in het noordoosten van Thailand overvielen.

De politie was ter plaatse en had 55-jarige Fransman Stephan S. en zijn 32-jarige Thaise vrouw Warisa meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.  Rechercheurs onderzochten camerabeelden in het gebied dat leidde naar het pand met één verdieping en drie slaapkamers.

De lokale journalisten wisten te melden dat een vriend van het echtpaar dat bij hen logeerde, was verdwenen.

Khun Buntham, de 75-jarige vader van de Thaise vrouw zei dat zijn dochter net terug was gekomen uit Frankrijk op de 23e en op de 25e hadden ze allemaal gegeten en gedronken in het huis, waarna de gasten om middernacht huiswaarts gingen.

Twee overvallers kwamen binnen via het raam van de slaapkamer en dwongen de Franse man en zijn vrouw met hun gezicht naar beneden op de grond te gaan liggen. Ze kregen te horen dat ze zich niet moesten verzetten.

Twee andere gewapende mannen kwamen vervolgens het huis binnen om 100.000 baht in euro’s, drie horloges en Thaise baht te stelen. De horloges alleen al zouden één waarde vertegenwoordigen van 1,5 miljoen baht.

Ondertussen verscheen er een reportage van Daily News (waarin de Franse man in een bijschrift van de foto werd beschreven als een miljonair) een aantal verschillende details.

Ze zeiden dat de Franse man de eigenaar is van een horlogebedrijf in Zwitserland en dat zijn vrouw Waritsa is, 39, en dat het paar in het huis verbleef met hun kind en een ander familielid.

De Daily News wist te melden  dat er 6 horloges waren gestolen, die één waarde van 2.269.900 baht vertegenwoordigen.

 De districtspolitie van Nern Sagna doet onderzoek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Thairath & Daily News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!