13 bruggen in Bangkok komen ’s nachts tot leven met een fantastische lichtshow

BANGKOK:- Laat U verblinden als U tot zondag over één van de dertien prachtige bruggen langs de Chao Phraya-rivier rijdt. Het ministerie van Transport liet op Facebook-pagina weten dat ze de 70e verjaardag van Zijne Majesteit Koning Maha Vajiralongkorn met een grootse lichtshow op de 13 bruggen viert.

Het betreft de Rama III-brug, Rama IV-brug, Rama V-brug, Rama VII-brug, Maha Chesadabodindranusorn-brug, Somdet Phra Pinklao-brug, Phra Phuttha Yodfa-brug (Memorial Bridge), Phra Pok Klao-brug, King Taksin the Great Bridge (Taksin-brug)  , Krung Thon-brug, Krung Thep-brug, Bhumibol-brug 1 en Bhumibol-brug 2.

De lichtshow, die woensdag begon, begon om 19.00 uur en duurde tot middernacht.  Op andere dagen is het van 19.00 tot 22.00 uur.

Naast het vieren van de verjaardag van de koning, zei het ministerie van Transport dat het zijn doel is om de schoonheid van de bruggen te promoten en het toerisme te ondersteunen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok

Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!