Vier doden bij ongeval met minibus in Oost-Thailand 

CHONBURI:- Deze zaterdagmorgen sloeg het noodlot toe op de Highway 7 in de provincie Chonburi toen een minibus met buitenlandse arbeiders met de achterkant van een vrachtwagen in botsing kwam waarbij vier doden, onder wie een zwangere vrouw, en negen gewonden het gevolg waren.

Luitenant Puwadecha Chuemarn van de snelwegpolitie ontving de melding van het ongeval en haastte zich naar de plaats delict bij kilometer paal 82+500, waar hij een zwaar beschadigde witte Toyota Commuter-minibus ontdekte met een kentekenplaat uit Bangkok.

Het busje was in aanrijding gekomen met een 18-wielige vrachtcombinatie met daarop een container.

Tijdens het onderzoek constateerden de reddingswerkers dat de bestuurder en enkele passagiers in de minibus bekneld zaten.

Ze werden bevrijd met behulp van hydraulisch gereedschap ondertussen werd de dood van vier slachtoffers bevestigd, onder wie de bestuurder, 55, en drie buitenlandse arbeiders, van wie er één zwanger was. Negen andere buitenlandse arbeiders raakten gewond, van wie vijf in kritieke toestand verkeren, en voor onmiddellijke behandeling naar het ziekenhuis van Chonburi werden gebracht. 

De politie die het onderzoek onderzoekt, vermoedt dat de bestuurder mogelijk in slaap is gevallen achter het stuur, wat leidde tot de dodelijke aanrijding. 

Het onderzoek is gaande.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!