VIDEOCLIP | Vrijgevige Nederlander deelt ter gelegenheid van zijn verjaardag gratis eten uit aan behoeftigen in Pattaya

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De Nederlandse expat Liebert Tuinstra en zijn familie deelden ter gelegenheid van zijn 64e verjaardag gratis  voedsel uit aan de behoeftigen in Pattaya in plaats van gisteren een verjaardagsfeest te houden.

De uit Geleen afkomstige Libert, zijn gezin en een team van Jay’s Rent a Car deelden gedroogd voedsel uit zoals rijst, ingeblikte vis en eieren, evenals wat geld aan de behoeftigen op de Beach Road van Pattaya uit

Het alternatieve feestje was eerder door de politie van Pattaya goedgekeurd, die zelf hielpen bij het beheersen van de menigte.

Liebert vertelde onze reporter het volgende : “Het was mijn 64e verjaardag, en ik geef normaal gesproken elk jaar een feestje met mijn familie en vrienden.  Echter, tijdens huidige  Covid19 situatie is het in strijd met de huidige Thaise regels en voorschriften om een feest te houden, en bovendien is getuigt het naar mijn mening ook niet van enig medeleven.

 “Ik wil iedereen de boodschap geven om geduldig te zijn, we moeten er wat voor overhebben, Ik weet zeker dat het snel voorbij zal zijn.  Wees optimistisch, verlies de hoop niet en wees niet bang om hulp te vragen, zo besloot Libert het gesprek met onze reporter.

De voedseldonatie trok honderden mensen, waarbij de nodige wetshandhavers die ervoor zorgden dat de mensen mondkapjes droegen en sociale afstandsregels volgden.  

Vooral de omgeving van Pattaya Beach heeft momenteel een groeiend aantal daklozen mede vanwege het feit dat vele bedrijven gesloten zijn of weinig tot geen klanten hebben.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!