VIDEOCLIP | Uitslaande brand legt houten huis in Pattaya geheel in as

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een brand heeft gisteren aan het begin van de middag een houten huis in Banglamung bijna volledig verwoest.

De brandweer kreeg om 13.00 uur de melding van de brand, dat zich voordeed in een houten huis in Nongprue, een deelgemeente van de kustplaats Pattaya.


De brandweer moest met meerdere brandweerauto’s uitrukken en arriveerde niet veel later na de melding bij het twee verdiepingen tellende houten huis waar de brand woedde en omwonenden gebiologeerd naar het vuur keken.

De brandweer had ongeveer een uur nodig om het vuur te blussen, waardoor de woning fors werd beschadigd.  Tijdens de brand zijn geen gewonden gevallen.

In dit stadium verklaarde de politie van Nongprue dat ze denken dat de brand is ontstaan ​​door een elektrische kortsluiting.  De politie van Nongprue beoordeelt de totale schade en heeft geen vroege schatting gegeven van de totale schadekosten.

De forensische politie van Chonburi voert echter nader onderzoek uit om de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.  Tijdens de brand was er niemand in de woning aanwezig en vielen er geen gewonden.

Hieronder kun je een video van de brand bekijken:

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!