De sport accomodaties onder het Bali Hai viaduct zouden naar verwachting eind juli gereed voor gebruik zijn

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Volgens de Thaise stadsverslaggevers zou de aanleg van verschillende sport accomodaties onder het Bali Hai-viaduct een aanzienlijke vooruitgang in de voltooiing daarvan laten zien.

Eerder heeft uw nieuwsbeer al aan dit lumineuze idee aandacht gegeven waar de jeugd van Pattaya hun vertier kan zoeken. Sindsdien is de vooruitgang van dit project aanzienlijk gevorderd.

Volgens de plv. burgemeester van Pattaya, Pattana Boonsawat, die eerder met de stadsverslaggevers sprak, ligt het project op schema en worden basketbalvelden, een skatepark, een klein voetbalveld, een aerobicsruimte en andere gratis openbare sportgebieden geïnstalleerd.

Khun Boonsawat verklaarde ook dat de sportvelden vaste openings- en sluitingstijden zullen hebben, goede verlichting zal hebben en er ook personeel aanwezig is wanneer deze volledig is geopend.

Hieronder enkele foto’s van het in aanbouw zijnde project:

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!