VIDEOCLIP | Thaise toeristen uit Ayutthaya beweren dat ze zonder reden ’s nachts door lokale tieners op Jomtien Beach aangevallen te zijn.

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een groep Thaise tieners uit Ayutthaya heeft gisteren bij de politie van Pattaya aangifte gedaan en beweren door een groep tieners in Jomtien aangevallen te zijn en waarschuwden hen om niet naar de politie te gaan en beweerden vervolgens dat ze niet voor de politie bang waren.

 Een zestienjarige jongen uit Ayutthaya, wiens naam vanwege zijn leeftijd werd achtergehouden, diende bij kapitein Sanan Kotanan op het politiebureau van Pattaya City op Soi 9 een aangifte in.

Het slachtoffer vertelde de politie van Pattaya dat hij, zijn zus en vrienden op het strand van Jomtien door een groep lokale tieners waren aangevallen.  Het slachtoffer beweert dat de aanval volledig zonder enige reden was.  Volgens zijn verklaring was de groep een weekend vakantie vieren in de stad.

Zijn zus, wiens naam ook werd onthouden omdat ze minderjarig was, vertelde de politie van Pattaya dat zij, enkele vrienden en haar broer foto’s op het strand van Jomtien maakte, toen vijf lokale tieners die in een pick-up aankwamen rijden en bij hen stopten.  Ze beweerde dat ze hen zonder reden begonnen aan te vallen, haar broer in het gezicht schopten en hen achtervolgden.

De slachtoffers beweerden ook dat de verdachten leken te dreigen met vuurwapens en waarschuwden hen dat ze niet bang waren voor de politie en dat Jomtien Beach “hun strand” was.  De groep tieners van buiten de stad slaagde erin weg te rennen en besloot toen naar het politiebureau te gaan.

Kapitein Sanan Kotanan vertelde tegen de lokale pers dat de politie de CCTV beelden in de buurt van het gebied van de vermeende aanval zou bekijken, maar waarschuwde ook dat het socialiseren op de stranden, vooral midden in de nacht, in strijd is met de huidige Covid19 regels in Chonburi en dat de stranden alleen open waren voor lichaamsbeweging.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron:  The Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!