De politie van Pattaya doet een inval in het restaurant Sky Mountain Laem Bali Hai en arresteert 32 Thaise en buitenlandse gasten

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De politie van Pattaya is eergisteren het restaurant Sky Mountain Laem Bali Hai binnengevallen en heeft daar 32 Thaise en buitenlandse gasten gearresteerd die gezellig aan de drank zaten en aan een Sisha zaten te lurken.

De politie onder leiding van Pol Maj Chainarong Chai-in, hoofdcommissaris misdaadbestrijding op het politiebureau van Pattaya, leidde rond 23.30 uur de inval in Sky Mountain Laem Bali Hai eetcafe in tambon Nong Prue, Bang Lamung.

Ze handelden op basis van informatie die het restaurant klanten illegaal toestond om alcohol te drinken en waterpijpen te gebruiken, dit I n weerwil van de controles die waren geïmplementeerd om de verspreiding van Covid-19 te beteugelen.

Ze arresteerden 24 Thaise en zeven buitenlandse gasten en een medewerker, de eigenaar, die naar het politiebureau van Pattaya werden gebracht. De gasten werden beschuldigd van het overtreden van het ziektebestrijdingsbevel en illegale montage in strijd met het noodbesluit.

De eigenaar werd beschuldigd van het overtreden van bevelen van het Center for Covid-19 Situation Administration door alcoholische dranken toe te staan ​​in het pand, geen restaurantvergunning te hebben en illegaal baraku en alcoholische dranken te verstrekken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chaiyot Pupattanapong
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron:  Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!