VIDEOCLIP | Thais meisje in Noord Thailand verkoopt meloenen krijgt 500 baht boete voor veroorzaken van een file

~OP DE KOOP TOENEMEN~
(Een onbedoeld gevolg accepteren)

LAMPANG:- De politie in het noordelijk gelegen heeft een meloenen-verkoper een boete opgelegd van 500 baht wegens het veroorzaken van overlast omdat hij zijn jonge en aantrekkelijke vriendin in een gele bikini in zijn marktkraam watermeloenen had laten verkopen.  

Binnen de kortste keren stond er een file van Lampang naar tot aan Jaehom.

Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand las in de Thaise kranten dat de chauffeurs van meer dan 200 auto’s op zoek waren naar het gele bikini-meisje met de grote watermeloenen.

Sommigen van kochten meloenen voor 15 baht per kilo, anderen reden door omdat ze het bikini meisje niet goed konden bekijken. 

De marktkraam stond tegenover het plaatselijke  politiebureau en op slechts 800 meter van een boeddhistische school, maar of dat een rol speelde was niet in de Thaise media te lezen. 

Wat denkt U?

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Div. Thaise kranten

Eén gedachte over “VIDEOCLIP | Thais meisje in Noord Thailand verkoopt meloenen krijgt 500 baht boete voor veroorzaken van een file”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!