VIDEOCLIP | Groep motorcrossers verheenenweren de oude Toh Luang-grot in Zuid Thailand

~DE BIJL LIGT AL AAN DE WORTEL~
(De straf zal spoedig volgen)

KRABI:- De politie van Krabi speurt naar een groep motorcrossers die in een oude grot vandalisme op hun geweten zouden hebben.

De groep motorcrossers zouden afgelopen zondag de historische Toh Luang-grot in het Ao Luk-district zijn binnengereden en stalagmieten en stalactieten hebben beschadigd.  

Bewoners hadden de groep motorcrossers de grot zien binnenrijden en rond de stalagmieten zien racen als een soort hindernisbaan.  20 minuten later vertrokken de motorrijders weer.  

Uit het onderzoek bleek dat enkele stalagmieten en stalactieten in het 3-verdiepingen tellen grottencomplex beschadigd waren en dat de motorrijders bandensporen hadden achtergelaten op oude wandtekeningen.

De politie is nu bezig met het identificeren van de deelnemers aan de race en de organisatoren, waaronder vermoedelijk lokale politici.  De race werd naar verluidt vastgelegd op een videoclip die op sociale media werd gedeeld maar deze werd later verwijderd.  

De Toh Luang Cave werd op 16 september 2016 door de afdeling Schone Kunsten (FAD) uitgeroepen tot een belangrijke oude vindplaats, de grot is sindsdien verschillende keren als filmdecor voor verschillende buitenlandse films gebruikt.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Dailey News 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Dailey News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!