Bangkok kondigt harde maatregelen tegen wetsovertreders tijdens het Songkran festival aan!

~LUISTEREN ALS EEN VINK~
(Erg gehoorzaam zijn)

BANGKOK:- De gemeenteraad van Bangkok heeft drie strikte maatregelen aangekondigd om de Covid19 pandemie  tijdens het Songkran-festival van 10 tot 15 april te beheersen.

Wetsovertreders kunnen gevangenisstraf krijgen van maximaal twee jaar of een boete van maximaal 40.000 baht, of een combinatie van beide.  

De maatregelen zijn besloten door het Comité voor overdraagbare ziekten van de hoofdstad en zijn bedoeld om een ​​nieuwe uitbraak van Covid-19 te voorkomen: 

  • Traditionele Songkran-activiteiten zoals religieuze ceremonies en toewijding aan ouderen kunnen zoals gewoonlijk plaatsvinden.  Maar elke activiteit met meer dan 300 mensen moet worden goedgekeurd door het districtsbestuur.  
  • Organisatoren van andere activiteiten, zoals een banket met meer dan 100 deelnemers, moeten een evenementenplan en maatregelen ter bestrijding van de ziekte bij het stadsdeelkantoor indienen.  Het evenement, tenzij goedgekeurd, moeten we vermijden in kamers met airconditioning.  
  • Ook activiteiten met grote groepen mensen die tot onrust kunnen leiden, of activiteiten met nauw contact, zoals  B. groepsbijeenkomsten, watersprays, concerten of schuimpartijen zijn ten strengste verboden door de organisator. 
  • Catering of in groepen zijn, dient te worden vermeden, langdurig eten en drinken dient plaats te vinden in een open ruimte met goede ventilatie in een lokaal, besloten lokalen dienen te worden vermeden. 

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!