VIDEOCLIP | Politie Pattaya jaagt op een vermeende inbreker die uit een plaatselijke apotheek voor duizenden baht aan medicijnen heeft gestolen

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:  De politie jaagt op een vermeende dief die in heeft afgelopen weekend gisteren bij een apotheek in Banglamung heeft ingebroken.

De apotheker wiens naam op zijn verzoek niet werd geopenbaard en wiens apotheek zich in het Takean Tia-subdistrict bevindt, had de inbraak bij de politie van Banglamung gemeld.

De apotheker vertelde tegen snelle Jelle, onze plaatselijke reporter het volgende “Afgelopen zondag in de vroege ochtenduren om ongeveer 3 uur stapte een man van ongeveer 45 jaar oud van een motorfiets en liep naar de ingang van de apotheek.”

De man slaagde erin de deur te ontgrendelen met wat leek op een picklock-apparaat, volgens de eigenaar en camerabeelden.  De dief ging er uiteindelijk vandoor met meer dan 10.000 baht aan cashgeld en medicijnen maar ook verschillende gouden amuletten die in de winkel lagen.

De apotheker heeft andere bewoners gevraagd om uit te kijken naar deze vermeende dief.  

De politie van Pattaya en Banglamung zouden naar verluidt naar de verdachte speuren en gebruiken CCTV beelden om hem op te sporen.

Waarschijnlijk zal uw nieuwsbeer deze week het verloop van het onderzoek naar deze inbraak kunnen mededelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand

Bron: Pattaya News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!