VIDEOCLIP | Pizza bakker in Pattaya ondersteunt de medische hulpverleners tijdens strijd tegen Covid19 met gratis pizza’s

PATTAYA:- Een pizza-exploitant in Pattaya gaf onlangs 150 pizza’s weg aan medisch personeel in Pattaya, waarin hij verklaarde dat hij zijn steun wilde betuigen aan medisch personeel dat helpt bij de bestrijding van het Covid19 virus in deze kustplaats.

Khun Eakkachai Mahamat, de 34-jarige eigenaar van ‘Big Daddy’s Pizza’, gaf 50 sets pizza’s aan het Pattaya City Hospital, dat werd ontvangen door de burgemeester van Pattaya, khu Sonthaya Khunploem, 50 sets aan het Banglamung Hospital en 50 sets aan Sawang Boriboon Thammasatan  Stichting deze week.

Een video van deze ‘culinaire’ donatie kunt je hier bekijken:

Khun Eakkachai vertelde tegen de plaatselijke journalisten het volgende: “Ik bezit en exploiteer een zelfgemaakte pizzabezorgservice en restaurant in de buurt van de Soi Samakketam-tempel in Nongprue.”

“Ik wilde dat medische staf en hulpverleners schoon en gezond voedsel zouden krijgen terwijl ze hard werken om voor Covid19 patiënten in onze gemeente te zorgen”, zo verklaarde Eakkachai.

Pattaya is voorlopig een “maximale controlezone” in Thailand, wat betekent dat strikte Covid-19-gerelateerde maatregelen worden genomen, zoals de sluiting van alle “niet-essentiële” bedrijven behalve supermarkten en apotheken, een verplichte avondklok en zelfs de sluiting van stranden, zwembaden,  en parken.  

Er zijn geen onmiddellijke tekenen dat de strenge maatregelen binnenkort worden opgeheven waardoor veel mensen werkloos zijn geworden.  

De provincie Chonburi meldt nog steeds meer dan 1.000 Covid-19-gevallen per dag, hoewel de overgrote meerderheid asymptomatisch is. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Hua Hin News
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand
Bron: The 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!