VIDEOCLIP | Monnik in Chonburi gearresteerd met crystal methamfetamine in zijn bezit nadat hij een vriendin zou hebben aangevallen

~BUITEN DE POT PISSEN~
(Een dwaasheid begaan, een verkeerd stap doen, overspel plegen)

CHONBURI:- De politie van Samet heeft in het hoofddistrict van Chonburi een boeddhistische gearresteerd en aangeklaagd omdat hij in het bezit was van crystal methamfetamine nadat de politie was opgeroepen om een geval van huisvredebreuk in Samet te onderzoeken.

De politie kwam ter plaatse en troffen de 32-jarige Phra Parinya Eiamnitikorn in een emotionele toestand aan, die monnik in een tempel in Chonburi is.

Hij had ruzie met een onbekende vrouw in de huurkamer.  De politie vond naar verluidt een zakje met één gram crystal methamfetamine in een sigarettendoos die in zijn bezit was nadat de monnik zich had onderworpen aan een huiszoeking.

Phra Parinya gaf toe dat hij de drugs voor 400 baht had gekocht.  Hij bracht voedsel van een tempel naar de vrouw, die hij beschreef als zijn vriendin ondanks de geloften van celibaat van de boeddhistische monnik, omdat ze onlangs gewond was geraakt door een motorongeluk.  Ze hadden ruzie voordat hij naar verluidt zijn vriendin in het gezicht sloeg, wat leidde tot een oproep aan de politie voor hulp.  Het is niet duidelijk wie de politie heeft gebeld en of het de vrouw of een buurvrouw was die de woordenwisseling hoorde.

Phra Parinya werd teruggebracht naar de tempel waar de abt hem prompt uit zijn ambt zette voor het incident en zijn ervaring als monnik beëindigde.  Hij werd vervolgens naar het politiebureau van Samet gebracht om te worden beschuldigd van mishandeling en drugsbezit.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: trendingnews.asia
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: trendingnews.asia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!