Thaise regering schiet de bouw en horeca industrie te hulpen met een nieuw stimuleringspakket

~OP DE PROPPEN HELPEN~
(Iemand steunen en verder helpen)

BANGKOK:- De Thaise regering heeft aangekondigd dat ze prioriteit zal geven aan het verlichten van de effecten van de nieuwe Covid19 maatregelen, die zijn opgelegd in Bangkok, Nonthaburi, Pathum Thani, Samut Prakan, Samut Sakhon en Nakhon Pathom.

Premier Prayut Chan-o-cha verklaarde tegen de pers dat er een hulppakket van 7,5 miljard baht is opgesteld om de getroffenen van de nieuwe beperkingen te helpen.  Hij zei verder dat hij zich grote zorgen maakte over de foodservice-industrie, met name over kleinere eetgelegenheden. Daarom is de regering in gesprek gegaan met de Thai Builders Association en vraagt ​​hij bouwbedrijven om hun arbeiders te voorzien van voedsel van lokale foodserviceproviders.  

De premier verzekerde dat de regering haar best zou doen om alle 35 overheidsindustrieën middels de handelskamer in Bangkok te helpen.

De Nationale Economische en Sociale Ontwikkeling (NESDC) maakte aan het COE bekend dat het nieuwe stimuleringspakket van de regering gisteren door het kabinet 

is goedgekeurd, en is bedoeld om de horeca en de bouwsector in Bangkok en de vijf aangrenzende provincies te ondersteunen, evenals alle getroffenen werkgevers en werknemers binnen en buiten het socialezekerheidsstelsel vallen financieel bij te staan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!