16 van de 18 Covid patiënten zijn in Thailand in thuisisolatie hersteld

~EZELTJE STREKJE, TAFELTJE DEK JE~
(Thuis verzorgd worden)

BANGKOK:- De nationale gezondheidsdienst van Thailand maakte bekend dat er in de laatste tijd 16 van de 18 Covid patiënten die de laatste tijd in “thuisisolatie” hersteld zouden zijn, maar de gezondheidstoestand van twee zou zijn verslechterd.

De directeur van de dienst, Dr. Somsak Akkasilp, legde uit dat thuisisolatie aanvankelijk werd georganiseerd door het Rajavithi-ziekenhuis in Bangkok.  De twee patiënten van wie de toestand verslechterd was, zijn voor behandeling naar het ziekenhuis teruggebracht.

Hij zei dat de praktijk van thuisisolatie werd uitgeprobeerd bij asymptomatische patiënten zonder onderliggende ziekten, namelijk die met zwaarlijvigheid, een hartaanval of chronische nierziekte.  Ze mogen niet ouder zijn dan 60 jaar en moeten alleen of met slechts één huisgenoot wonen.

In het kader van het programma zullen ziekenhuizen, afhankelijk van hun toestand, medicijnen sturen naar geïsoleerde patiënten in hun woningen.  Als ze gezond zijn en geen chronische ziekte hebben, krijgen de patiënten medicijnen gemaakt van het kruid Kariyat.  Diegenen met een gecontroleerde chronische ziekte zullen echter Favipiravir krijgen.  Ook krijgen de patiënten drie maaltijden vanuit de ziekenhuizen aangeleverd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!