VIDEOCLIP | Man wandelt op straat in Thailand en valt plots in diepe straatput

~UIT JE DOPPEN KIJKEN~
(Goed uitkijken)

CHACHOENGSAO:- De 64-jarige khun Piya Intanil liep met zijn zoon naar de markt toen hij op 23 juni per ongeluk op een doorgeroest put-rooster stapte die het door zijn gewicht in de provincie Chachoengsao begaf.

Een medewerker van een nabijgelegen winkel pakte een stoel die hij op de bodem van het gat zetten, zodat de oude man erop kon gaan staan ​​en omhoog kon klimmen.

Piya’s zoon Apichail, 37 jaar en vier bezorgde toeschouwers trokken de gepensioneerde verder omhoog voordat hij naar het ziekenhuis werd gebracht om zijn wonden te laten behandelen.

Khun Apichai zei naderhand : ‘We liepen net buiten ons kantoor toen het incident gebeurde.  Mijn vader heeft een muziekschool in de buurt.

 ‘Het water in de afvoer was donker en stonk.  Mijn vader had een snee in zijn been door de scherpe randen van het kapotte doorgeroeste rooster, maar hij is nu in orde.’

De lokale politie deed onderzoek en stelde ambtenaren voor om het putdeksel te laten repareren om soortgelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

Olleke Bolleke in Oost Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!