Honderden Cambodjaanse arbeiders gaan naar de grensovergangen aangezien bouwkampen vandaag afgesloten worden

~EEN TANDJE BIJSTEKEN~
(Sneller werken)

SURIN:- Meer dan 200 Cambodjaanse arbeiders kwamen gisteren naar de grensovergang Kab Cherng in de provincie Surin om terug te keren naar hun thuisland na de bekendmaking dat de Thaise regering verschillende bouwkampen in Bangkok en vier zuidelijke provincies zou gaan sluiten om de verspreiding van Covid19 tegen te gaan.

Hun werkgevers brachten ze met pick-up trucks naar de grensovergang nadat premier Prayut het sluitingsbevel had uitgevaardigd”, zo vertelde een functionaris bij de grensovergang.

De grensbeambten moeten wel een tandje bijsteken om de drukte bij de controlepost te verminderen, wat het risico op verspreiding van Covid-19 in de provincie zou kunnen vergroten.”

De werknemers die moeten wachten om de grens te passeren, kregen het strikte bevel om bij de controlepost te blijven en niet naar nabijgelegen gemeenschappen of markten gaan om de verspreiding van het virus te voorkomen.

“Tot nu toe hebben drie immigratiebeambten bij de grensovergang Kab Cherng het Covid19 virus opgelopen, ondanks het feit dat strikte ziektebestrijdingsmaatregelen worden gevolgd”, aldus de grensbeambte.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!