VIDEOCLIP | Lisa van Blackpink heeft in 12 uur een videorecord op haar naam gevestigd 50 miljoen weergaven

THAILAND:- Lisa, het in Thailand geboren lid van de K-Pop-megagroep Blackpink, heeft zojuist haar debuut solo-muziekvideo uitgebracht met recordbrekende nummers.  Het nummer werd uren geleden op YouTube uitgebracht en werd in slechts 2 uur 10 miljoen keer bekeken, terwijl het nog steeds enorm word bekeken.

De zangeres komt uit Buriram en haar debuutsingle als soloartiest heet Lalisa, ontleend aan haar echte naam, Lalisa Manoban.  De Lalisa-video is de snelst opkomende video van een vrouwelijke K-popartiest aller tijden na het breken van 30 miljoen views in slechts vijf en een half uur.

Na 9 uur was aantal van 42 miljoen weergaven bereikt, en vanaf het begin van dit schrijven, 11 uur na de debuutsingle op YouTube, is de video 48 miljoen keer afgespeeld en stijgt snel.

Het record werd na 5 uur aangekondigd door de popartiestenvolggroep de World Music Awards en verklaarde het record via Twitter.

Lisa is de derde artiest uit Blackpink die solomuziek uitbrengt en heeft als Thaise staatsburger extra aandacht gekregen in Thailand.  Ze brengt hulde aan haar roots door in traditionele, sierlijke Thaise kleding te verschijnen voor een paar scènes in de muziekvideo, waarin ze veel snelle kostuum- en locatieveranderingen doormaakt.

De K-popgroep heeft 4 van hun muziekvideo’s de 1 miljard YouTube-weergaven laten passeren.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!