VIDEOCLIP | Klant raakt ernstig gewond door elektrische schok bij een benzineautomaat in Pattaya

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Deze week heeft een nog onbekende man tijdens het tanken in Pattaya bij een benzineautomaat een zware elektrische schok te verwerken gekregen, waarbij de man ernstige verwondingen heeft opgelopen.

De hulpdiensten werden s’avonds op de hoogte gebracht van het incident dat zich bij een benzineautomaat in Soi Kor Pai voltrok.

De hulpdiensten kwamen met “Snelle Jelle, onze plaatselijke reporter” in hun gevolg ter plekke om een ​gewonde Thaise man van ongeveer 30 jaar oud te vinden. De buurtbewoners hadden de man al verplaatst naar een winkel in de buurt omdat het tijdens het incident regende. De hulpdienst heeft  hem eerst gereanimeerd voordat hij hem naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht werd.

Het gebied rond de benzineautomaat (D.R.99) werd na het incident door de politie afgesloten om een ​​nieuw ongeval door een elektrisch lek te voorkomen. Khun Tirayada Buaprachum, 31 jaar, die vlakbij de benzineautomaat zat en vertelde tegen Jelle dat hij het ongeval had zien gebeuren: “De man stapte van  zijn motor voordat hij benzine te tanken, hij viel plotseling op de grond en schreeuwde het uit van de pijn.  Ik denk dat het een elektrische schok was, want er was wat water op de grond gemorst en het regende tijdens het incident.  Ik heb meteen de hulpdiensten gebeld.  We zijn erin geslaagd om de man voorzichtig naar een nabijgelegen winkel te brengen, ondanks een mogelijk risico voor onszelf.”

De politie van Banglamung zet haar onderzoek naar het incident voort en bekijkt camerabeelden in de buurt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!