De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show

~IEDERE ZATERDAG EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 16:00 UUR~

WOERDEN:- Onze Haagse reporter Fenno Werkman is weer aangeschoven bij Paul Montfroy in de studio van Olleke Bolleke in Woerden. Dit radio duo dat elkaar prima aanvult, weet elke zondag een luisterrijk programma te maken, waar vele mensen van over de hele wereld graag naar luisteren. Natuurlijk staat EK2021 vandaag volop in de belangstelling in dit programma.

De Indonesische zanger Ray Smith bijt de spits af met een geweldig door hem gezongen nummer, waarbij hij hartelijk bedankt wordt voor het inspreken van de commercial van Indonesisch restaurant Trindy in Pattaya, wat langzaam maar zeker een begrip in Pattaya aan het worden is.

De zanger MARCO VAN GERWEN geeft met 


“SENOR SENORITA ”nieuw visitekaartje af.
Na de tranentrekker ‘Was jij nog maar hier’ die Marco van Gerwen in september 2020 uitbracht bij platenlabel Rood- Hit-Blauw komt hij nu met de heerlijke meezinger ‘Senor – Senorita’ die naar verwachting hoge ogen zal gooien.  Dat wordt natuurlijk wel vaker gezegd, maar omdat gewoon klopt aan deze productie zal de naamsbekendheid van deze uit Valkenswaard afkomstige zanger beginnen groeien.

Met Senor Senorita geeft Marco een nieuwe visitekaartje af.  Hij besluit om een ​​andere koers te gaan varen met aan boord een aantal vakmensen uit de muziekwereld.  Aan deze productie werkten Joris van Dijk & Michel Clerx van Sonic Solutions, Pascal de Vormer, Manfred Jongenelis en Marcel Fisser mee.  De clip is opgenomen door Joey van Rooij 

SORAYA en JOHNNY ROMEIN zingen samen over tranen

“DE WAARHEID VAN T’ LEVEN”


Hoe mooi kan het Volkse genre zijn in haar puur en oprechtheid. Misschien voor velen een verrassing dit gelegenheids-duo, maar hun voorliefde voor muziek kennende is dit meteen samen nummer 1 geworden.

Soraya met haar heerlijke oer Amsterdamse temperament en klank, dat helaas bijna al tot een uitstervend ras behoort, en daarnaast het doorleefde stemgeluid van Johnny Romein, dat menig Amsterdams Volks zingt tijdens zijn jarenlange optredens.

‘De Waarheid Van ’t Leven’, is uit het leven gegrepen en voor een ieder zo herkenbaar. Een prachtige single van Johnny Romein & Soraya dat hopelijk vervolg krijgt met nog veel meer nieuwe en mooie oprechte klanken van ons heerlijke Volkse Genre.

In deze uitzending komt ook de bekende blogger HANS GELEIJNSE aan het woord.

Zoals bij veel Thailand-gangers bekend heeft Hans in de journalistiek zijn sporen verdiend, jarenlang was hij het aanspreekpunt voor het blog Trefpunt Thailand, het latere Trefpunt Azië.  Hans was enige tijd terug noodgedwongen, door een gezondheidsprobleem met zijn vrouw en dochter zijn domicile in Nederland te zoeken.  

Ondertussen werd het schrijven van een blog door Hans en enkele collega’s een vermoeiende bezigheid geworden, mede doordat de band met Thailand door andere bezigheden wat verwaterde.

Maar gelukkig komt daar een verandering in, Hans gaat op verzoek van Paul een radiocolumn in de Paul en Fenno show presenteren. Hoe dat allemaal een vorm gaat krijgen, zit nog allemaal in de pen. Maar dat het een spraakmakende column gaat worden kan ik u alvast op een briefje geven.

Gedurende zijn carrière heeft FRANK AFFOLTER veel met zijn zus Heddy Lester gewerkt. In 1977 schreef hij samen met Wim Hogenkamp voor haar “De mallemolen” en zij bereikte hiermee de twaalfde plaats op het Eurovisiesongfestival. 

Er kwam vervolgens een LP uit van Heddy (Deel van m’n bestaan), die werd gearrangeerd en geproduceerd door Ruud Bos. 

Frank vertelt met trots over zijn nieuwste theaterstuk met prachtige muziek 


“THE ELEPHANT MAN”De nieuwste musical van Affolter Productions over het waargebeurde verhaal van Joseph Carey Merrick, beter bekend als ‘The Elephant Man’.

“The Elephant man in de grote theaters nationaal en internationaal is dan ook mijn ultieme droom.” – Frank Affolter


Ook aan de telefoon heeft PETRA VAN ZUNDERT met trots over haar nieuwe single

“HET WAS DE DAG VAN MIJN LEVEN”Zo begint de nieuwe single van Petra van Zundert.  Het is, na het uitbrengen van haar eerste single “Ga jij met me mee”, haar vijfde solo single op een rij. 

Daarbij opgeteld zeven duet-singles die ze samen met Jan Koevoet heeft uitgebracht, een hele prestatie voor iemand die vijf jaar geleden met zingen is begonnen.  

Het is een gezellig zomers liedje in Spaanse sferen, waarvan ze zelf tekst en muziek heeft geschreven. De single is weer opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis.

Het is een gezellig zomers liedje in Spaanse sferen, waarvan ze zelf tekst en muziek heeft geschreven. De single is weer opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis.

De Oh, Oh, Oh, Dit is de Paul & Fenno Show is ieder weekend van 12:00 tot 16:00 uur (Bangkok tijd) bij Olleke Bolleke te beluisteren.

Nieuwsgierig naar de programma’s van Olleke Bolleke Radio geworden, downloaden die App van Olleke Bolleke Radio, welke te vinden is in de Playstore van Android en App Store van Apple.

Natuurlijk heeft Olleke Bolleke ook een speciale Radio website www.ollekebollekeradio.info , een website waar alles over de radiozender vermeldt staat, ook wetenswaardigheden over Pattaya, belangrijke telefoonnummers en nog véél méér.

Olleke Bolleke Radio is ook te ontvangen via de volgende apps, zowel iOS als Android.

  • Radio Garden
  • RadioFM app
  • Streema / simple app
  • Radiobox app
  • Juke (Talpa)

Voor meer informatie over de Olleke Bolleke Radio in Thailand (OBR) bezoek onze speciale website eens, met informatie over de programmering, alle medewerkers en leuke evenementen welke de kustplaats Pattaya allemaal organiseert.

Redactie Olleke Bolleke Radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!