Man gewond geraakt na val van fabrieksdak in Pattaya

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Een arbeider is in de nacht van donderdag op vrijdag van het dak van een in aanbouw zijnde fabriekshal in Pattaya gevallen en heeft daarbij verschillende verwondingen opgelopen.

De hulpdiensten werden van het incident op de hoogte gebracht, dat zich op een bouwplaats in Soi Khao Maikaew had voorgedaan.

De hulpdiensten kwamen met “Snelle Jelle, onze plaatselijke reporter ter plaatse en troffen de gewonde man, de 31-jarige Taweesak Raweaekchom gillend van de pijn op de grond aan. De man had verschillende rug- en nekletsels opgelopen en werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht voor dringende medische hulp.

Vrienden en collega’s van Khun Taweesak, die zenuwachtig op de bouwplaats toekeken, vertelden tegen Jelle dat ze klaar waren met werken voor die dag en op weg naar huis waren toen Khun Taweesak verklaarde dat hij iets belangrijks op het werk was vergeten en dat moest ophalen

Khun Taweesak ging het dak van de bouwplaats op, om naar zijn gereedschap te zoeken waarbij hij per ongeluk naar schatting vijf meter naar beneden viel.  Zijn collega’s riepen de noodhulp in na het ongeval, vermoedelijk veroorzaakt doordat Taweesak zijn evenwicht verloor op metalen balken.

De heer Taweesak ligt momenteel met ernstige, maar stabiele toestand in een ziekenhuis.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!