VIDEOCLIP | Kapitein ontvlucht aan “de man met de zeis” wanneer een speedboot op Koh Samet ontploft

RAYONG:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke las in de “Daily News” meldde dat een brand op een boot in de haven van Ban Phe voor de nodige consternatie had gezorgd.

Een video toonde dikke rookwolken van de toeristische speedboot en de gevolgen toen het volledig uitgebrande schip door de brand werd verwoest. Er werden twee brandweerwagens naar de haven gestuurd  waarna de brand binnen 30 minuten onder controle was gebracht.

Getuigen hebben verklaard dat ze zagen hoe kapitein Surachai Chokphakdee de motor van de boot startte en er vervolgens twee explosies te horen waren, waarna er een brand ontstond, die zich snel verspreidde.

Kapitein Surachai liep vele brandwonden op, maar wist op tijd van zijn schip te ontsnappen. Hij werd naar het Rayong-ziekenhuis gebracht en is nu buiten levensgevaar, hoewel hij nog steeds onder behandeling van artsen stond.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Daily News 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Daily News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!