Reddingsvrijwilligers van Pattaya opende op de Beach Road van Jomtien een heuse coffeeshop

PATTAYA:- De vrijwillige medewerker bij de Sawang Boriboon stichting, Khun Suttipong Boonmachai kwam op het idee om naar aanleiding van een tip van een Israëlische teamadviseur om zelf een coffeeshop te openen.

De geopende coffeeshop aan de Beach Road van Jomtien fungeert ook als de basis voor het team vrijwilligers voor reddingsoperaties op zee en is bedoeld om hun missie om drenkelingen op zee te helpen financieren.

De Jomtien Beach Road-winkel, genaamd ‘Rescue Coffee’, is waar leden van het reddingsteam van de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation voor en na hun reddingsacties zullen rondhangen.

De vrijwilliger Suttipong Boonmachai zei dat hij het idee kreeg om de coffeeshop te openen van de Israëlische squadronadviseur Tamia Ron, die hem vertelde over de lage huurprijzen die beschikbaar waren in de buurt van het strand tijdens de huidige uitbraak van het coronavirus.

Hij besloot dat een deel van de winst van de winkel zou gaan om de uitgaven van de ploeg te ondersteunen, zoals brandstof en reiskosten.

De winkel kreeg al snel aanhang, niet alleen onder reddingsvrijwilligers, maar ook onder artsen en journalisten, die allemaal speciale kortingen krijgen.  Suttipong zei dat sommige buitenlanders naar binnen zijn gewandeld om naar de zonsondergang te kijken.

Khun Suttipong zei dat hij en het personeel veel aandacht besteden aan de smaak van de koffie, die gemaakt is van verschillende bonen.  Rescue Coffee serveert ook taarten en andere drankjes.

Ik zou zeggen…..neem er eens een kijkje en geniet van een bakkie pleur!

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!