VIDEOCLIP | In Pattaya zich voordoende bende politieagenten perste willekeurig Thaise mensen af, door het te gijzelen en in hondenhokken te stoppen

PATTAYA:- Een Thaise vrouw die het voornemen had om in Pattaya te gaan winkelen, belandde in het middelpunt van een bizar verhaal nadat ze beweerde door neppolitie gearresteerd te zijn en vastgehouden werd in een hondenhok terwijl ze werd afgeperst voor 50.000 baht. 

De vrouw werd afgelopen maandag door haar moeder als vermist opgegeven nadat ze niet van het Wingene thuis was gekomen, vandaag heeft de politie 4 mannen gearresteerd en hen beschuldigd van het zich voordoen als politieagenten.

De politie van Pattaya deed een inval in een terrein bij een hanenvechtfaciliteit van boeren waar 3 pitbulls rondliepen als waakhonden te midden van een aantal hondenhokken. 

De niet nader genoemde vrouw zei dat de mannen die haar in hechtenis namen zich hadden voorgedaan als politie en een zwarte zak over haar hoofd getrokken terwijl ze haar naar de locatie vol kippen en honden brachten.  Hoewel niet werd onthuld van welke misdaad de neppolitieagenten haar hadden beschuldigd, zei ze dat ze haar in een hondenhok hadden vastgehouden en haar vertelden dat ze zou worden vrijgelaten voor 50.000 baht.

De nepagenten vertelden haar dat als ze haar naar het hoofdbureau van politie zouden brengen, waar de straf voor haar misdaden veel zwaarder wegen en veel duurder zou uitpakken, De volgende dag probeerde het slachtoffer het geld van haar buitenlandse vriend te krijgen, maar kreeg slechts 16.000 baht.  De mannen die haar gegijzeld hielden, stemden ermee in haar voor die prijs te laten gaan.

Gister ging de politie alle locaties waar vermeende hanengevechten worden gehouden in de omgeving af en ontdekte de locatie waarvan de vrouw zei dat ze samen met verschillende andere gevangenen was vastgehouden.  In de loop van hun onderzoek ontdekte de politie 2 extra slachtoffers, van wie er één het vierde lid van de bende identificeerde dat was gearresteerd nadat het oorspronkelijke rapport slechts 3 mannen identificeerde.

Nader onderzoek wees uit dat één verdachte een voormalige Thaise marineofficier is en de politie vermoedt dat er meer daders zijn die zich voordoen als politieagenten als onderdeel van deze bende.  De politie denkt ook dat er mogelijk nog veel meer slachtoffers zijn van de nepagenten.  De politie van Pattaya vraagt ​​iedereen die denkt dat ze het doelwit zijn van de bende om aangifte te doen op het politiebureau.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook  
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!