Ten einde raad zijnde verkoopster van gefrituurde bananen in Hua Hin voor de derde keer het doelwit van een wilde olifant

HUA HIN:- U zult waarschijnlijk nooit gehoord hebben van Khun Supha in Hua Hin bekend als “Pa Yai” (vertaald naar het Nederland : “Grote tante”), maar u zult waarschijnlijk wel van haar tragische en/of hilarische situatie.

Pa Yai heeft namelijk net zoals veel mensen in Thailand af en toe te maken met ongedierte in haar huis, door haar eten te snuffelen en onbedoeld een puinhoop te maken.  Voor velen hier zijn het soi-honden die rondhangen in buurten, vuilbakken omgooien en vuilniszakken openscheuren op zoek naar een snack.  

Maar voor Pa Yai  is het Bunmee, een inmiddels beruchte en beroemde olifant die haar huisje heeft uitgekozen als zijn favoriete snackplek.

De pachyderm Bunmee kreeg naast aandacht van Olleke Bolleke in Thailand ook verdere nationale en internationale aandacht nadat foto’s en video viraal gingen van de ondeugende olifant die een gat in Supha’s keukenmuur brak en zichzelf aan wat eten hielp.  Binnen een dag werden de virale foto’s een populaire meme in Thailand, waarbij zelfs grote bedrijven de foto’s in advertenties gebruikten.

Maar daar bleef het niet bij.  Nadat ze de kapotte keukenmuur hadden gerepareerd, kwam Bunmee een maand later terug en brak dezelfde muur voor wat meer snacks.  En nu is de hongerige dikhuid terug en sluipt ze terug naar haar keuken voor nog een snackje. Het blijkt dat Supha een gefrituurde bananenverkoper is, en Bunmee de olifant stopte bij haar huis in Moo Baan Pa La-U om een ​​voorraad gebakken bananen, suiker, olie te pakken en zelfs de laatste rijst van de dag uit Supha’s rijst te halen  fornuis.

Hoewel het verhaal een goede lach is geweest voor lezers hier en op sociale media, is het een begrijpelijke bron van ergernis voor Pa Yai, die parkbeambten heeft verzocht de onstuimige Bunmee uit Hua Hin naar elders overbrengen.

LEES OOK- https://ollekebolleke.info/videoclip-wilde-olifant-baant-zich-een-weg-door-een-muur-van-een-huis-in-hua-hin-op-zoek-naar-eten/

En het blijkt dat dit niet de eerste keer is dat Bunmee de aandacht trekt door problemen te veroorzaken en de olifant heeft een strafblad dat al tot overplaatsingsverzoeken van anderen in het dorp had geleid.  In 2019 brak Bunmee door de voordeur van een huis en schakelde het elektrische systeem uit, blijkbaar om zichzelf te helpen aan een tros bananen die ze binnen hadden terwijl de doodsbange bewoners in de hoek ineenkropen.  Hij brak ook in bij een supermarkt en verslond 10 pakken chips van het merk Lays.

Maar zelfs verder terug in 2018 haalde Bunmee de krantenkoppen omdat hij 20 minuten lang het verkeer blokkeerde door te vechten met een andere mannetjesolifant die allebei streden om een ​​vrouwtjesolifant, zoals een paar dronken gokkers op Bangla Road.  Misschien kan Pa Yai, hier een beetje moed uitputten, wetende dat het slechter had kunnen aflopen met haar en haar arme huisje.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News  
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand 
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!