VIDEOCLIP | Hotel in Pattaya gaat door het stof na weigering om een transgender gast in te checken

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De weigering van een hotel in Pattaya, in de provincie Chonburi om een transgender gast in te checken ging online. Dit gebeurde zal Thailandgangers misschien verbazen, aangezien Pattaya beroemd is om zijn ladyboys.

Het is natuurlijk fascinerend dat er in 2021 nog steeds mensen zijn die ervoor kiezen in het verleden te blijven hangen.

In deze moderne wereld zou iedereen volledige instemming moeten hebben met zijn eigen lichaam en geest, dit betekent dat ze zich moeten kunnen uiten zoals ze willen zonder te worden beoordeeld.  De transgender in spe, vertelde dat ze niet zou willen dat soortgelijke gevallen blijven plaatsvinden.  

Het verhaal werd gedeeld door de beroemde Thaise Facebook-pagina met de naam “Als je beroemd wilt worden, dan ga je hier terug” in het Thais. 

De post verklaarde: “Bestaat het fenomeen seksistisch nog steeds?  Het hotel accepteert geen LGBT-personen als gasten.  Medewerkers van het hotel vroegen het transgender  om de buitenlandse gasten te vertellen dat ze transgender waren.  Dit veroorzaakte publieke verlegenheid omdat er andere gasten waren die getuige waren van het incident en dit als een vorm van discriminatie ervaren”

In de tik tok video zijn er 2 personen die ruzie maken met de bijschriften waarin staat: “Een hotel in Pattaya staat geen ladyboys toe”.

De transgender verklaarde later dat de video door de zus online was gezet.  Netizens hadden veel meningen, en ze waren niet verlegen om die te uiten.  Niet lang nadat het hotel online een verklaring aflegde dat er geen regels zijn voor het accepteren van transgenders als gasten.  Het hotel wilde ook contact opnemen met het transgender persoon om zich te verontschuldigen.  Het slachtoffer en de zus willen echter geen excuses van het hotel, want dat is mosterd na de maaltijd, zo ervaren zij.

De Rainbow Sky Association of Thailand verklaarde dat dergelijke incidenten niet zouden mogen gebeuren.  Het slachtoffer wil dat vertegenwoordigers van de vereniging het probleem helpen oplossen.  Ze willen niet dat dit soort incidenten opnieuw gebeuren met andere LHBT-personen, want er zou meer gelijkheid in deze wereld moeten zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!